Brand Agency Punda. – Yksi partneri kokonaisuuden hallinnan tukena.

Yksi kumppani
kokonaisuuden hallinnan tukena.

Rakennamme
huomispäivän todellisuutta.

Brandi on organisaation ja sen asiakkaiden yhdessä jakama tietoisuus. Tämä yhteinen tapa ajatella käsittää sosiaalisia, kulttuurillisia, toiminnallisia ja laadullisia tekijöitä, jotka sitouttavat toimijat yhteen.

Punda rakentaa brandeja kansainvälisille kilpailukentille. Tämä tapahtuu ennakoivalla markkinatuntemuksella, pitkäjänteistä johtamista tukevalla suunnittelulla sekä organisaation sisäistä ymmärrystä vahvistamalla. Konseptointi on intohimomme. Luomme asiakkaillemme visuaalisia ja sisällöllisiä brandeja. Ne rakentavat yrityksen ja sen markkinoiden välistä kulttuuria sekä vuorovaikutusta.

Pundan toiminnan lähtökohtana on neljä teesiä:

  • Tavoitteena markkinoiden johtaminen, niiden seuraamisen sijaan.
  • Brandia tulee johtaa organisaation sisälle ja sen ulkopuolelle.
  • Tulokset vaativat aikaa ja oikein mitoitetut suunnitelmat.
  • Tavoitteet tuloutuvat tekemällä.

Kumppanina arjessa

Toimimme asiakkaidemme kumppanina brandijohtamisen eri vaiheissa. Ideoimme, tutkimme, suunnittelemme, rakennamme, koordinoimme ja opastamme. Asiantuntijamme palvelevat ennakoinnin, strategiatyön, palvelumuotoilun, designin sekä sisäisen ja ulkoisen viestinnän osa-alueilla.

Brand Agency Punda. – Asiantuntijamme palvelevat ennakoinnin, strategiatyön, palvelumuotoilun, designin sekä sisäisen ja ulkoisen viestinnän osa-alueilla.

Me tuomme markkinanäkökulman toiminnan kehittämisen tueksi. Lähtökohtanamme on toimia asiakkaidemme kanssa vuosia kestävissä kumppanuussuhteissa yksittäisten projektien sijaan. Yhden kumppanin kanssa toteutetun yhteistyön avulla asiakas säästää useiden kumppanien hallintaan kuluvan ajan ja vaivan, sekä tehostaa monikanavaisen viestinnän mahdollisuuksia.

Pundan arvot

Pundan arvot perustuvat asiakaskeskeisyyteen, jatkuvaan kehitykseen, ammattitaidon ja kollegoiden kunnioittamiseen kannattavuutta unohtamatta. Arvomme näkyvät vahvana osana jokapäiväistä arkeamme.

Hyvä työympäristö ja kasvua tukeva esimiestyö ovat meille tärkeitä lähtökohtia. Olemme mukana Tulevaisuuden Työpaikat -verkostossa.

Pundan jäsenyydet

Brand Agency Punda. – Tulevaisuuden työpaikatfiles/img/kuvitus/logo_design_forum_finland.png    

Kiinnostuitko?

Ota yhteyttä »