Brand Agency Punda. – Skandinavia yksissä käsissä

Skandinavia
yksissä käsissä

Punda Nordic. on kumppanisi kun haet kasvua Pohjoismaiden markkinoilta

Uusien markkinoiden avaaminen ja johtaminen vaatii aina toimintamallien kehittämistä ja uudelleen ohjausta. Eri maiden lainsäädännöt ja käytännöt vaativat erilaisia ratkaisuja. Tällöin markkinat tunteva kumppani on avuksi.

Punda Nordic. auttaa yrityksiä löytämään menestyksensä pohjoismaisilla markkinoilla. Pitkä kokemus ja laajat verkostot varmistavat kilpailukykyisen myyntikonseptin rakentamisen, jotka sisältävät oikeanlaisen myyntitavan valinnan ja sitä tukevan markkinoinnin. Lisäksi Punda Nordic. sitoutuu myyntitoimien johtamiseen, ei ainoastaan toimintarakenteiden luomiseen. Tehtävänämme on taata asiakkaillemme pitkäjänteinen menestys Pohjoismaissa. Tämä perustuu oikein rakennettuun markkinoille menoon, hyvin johdettuun myyntiin ja brandiarvon kasvattamiseen.

Näin me toimimme:

  1. Markkinointistrategian luominen (markkinapositio, myyntitapa, jakelukavanat, kumppaniverkosto, markkinointiviestintä)
  2. Myyntiorganisaation luominen/kehittäminen (sopimusmallit, rekrytoinnit, ohjaus)
  3. Myynnin johtaminen (budjetointi, organisointi, raportointi, myynnin esimiestyö)

Punda Nordic. tarjoaa yritykselle joustavan ja kokeneen tavan avata toimintoja muihin Pohjoismaihin ilman oman organisaation rakentamista. Vuosikymmenten kokemus kansainvälisestä myynnistä ja globaalien partneruuksien hallinnasta antaa meille poikkeuksellisen osaamisen kehittää yritysten vientivalmiuksia sekä palvella asiakkaidemme tavoitteita uusilla markkinoilla.

Haluatko jatkaa keskustelua aiheesta?

Punda Nordic. toimii Pohjoismaiden pääkaupungista, Tukholmasta käsin. Kiinnostuitko?
Ota yhteyttä.