Brand Agency Punda. – Yksi kumppani tehostaa brandijohtamista.

Rekrytointi.

Vapaat positiot Pundassa

Punda on suomalaisten vientiyritysten strateginen brandijohtamisen kumppani. Toimimme asiakkaidemme kumppanina vastaten markkinastrategian laadinnasta, brandin rakentamisesta ja niiden vaatimien toimien käytäntöön viemisestä 20 vuoden kokemuksella. Oma kasvustrategiamme on viemässä meitä maailmalle. Matkalle tarvitsemme rautaisia brandialan ammattilaisia. 

Concept Designer

Haemme Helsingin tiimiimme design-alan ammattilaista vastaamaan asiakkaiden brandilinjauksista. Sinulla on kyky ja polttava halua muotoilla asiakasyritystemme strategiapolkua tukevaa identiteettiä ja monikanavaista viestintää. Vaikka rakastat suunnittelua ja taidat sen vaatimat työvälineet, niin konsultoiva yhteistyö asiakkaiden kanssa on sinulle luontevaa. Innostut ja innostat lähellä olevia yhteiseen menestykseen unohtamatta brandiDNA:n kurinalaista johtamista ja toimien tehokasta projektointia. Olet jättänyt jo taaksesi itsesi toteuttamisen vaiheen ja olet valmis antamaan koko osaamisesi asiakkaiden ja tiimin yhteistyön onnistumisten maksimointiin. Ymmärrät kansainvälisten markkinoiden laatuvaatimukset ja tiedät miten ne saavutetaan.

Kiinnostuitko?

Jos olet edellä kuvaamamme ammattilainen ja kiinnostuit tehtävästä, niin laita hakemuksesi 15.9. mennessä osoitteeseen rekry@punda.fi. Kaikkiin mahdollisiin lisäkysymyksiin sinulle vastaa toimitusjohtajamme Riikka Hackselius-Fonsén 040 831 5996. Parhaiten tavoitat hänet arkisin klo 16–18 välillä.

Freelance writers

Are you interested in latest trends and world development? Are you a skillful researcher and writer? Combine your passion with work! Brand Agency Punda is seeking experienced freelance writers to brainstorm, write, edit, and create high-quality analytical content with business-minded attitude.

Sample Responsibilities:
- Brainstorm and conduct a thorough research on the given subject
- Write valuable original content that aligns with goals and guidelines of the portal
- Edit original content for quality and clarity

Qualifications:
- Experience writing professionally or freelance, with a publishing history
- Have experience in content or news ideation and production (desired but not essential)
- Be able to concisely communicate with editorial strategists and colleagues about original content
- Be able to conduct a thorough background research for articles

Send your CV, cover letter and samples of writing to elizabeth.harjunpaa@punda.fi. Additional information by phone 044 222 3556 Elizabeth Harjunpää or email elizabeth.harjunpaa@punda.fi.